Skip to content
[vc_single_image image=”105″ alignment=”center”]

Menu

Obiad
I danie: rosół z kury z makaronem
II danie: zrazy zawijane, kotlet schabowy, kotlet devolay
po staropolsku, kotlet mielony, pieczeń rzymska
bukiet surówek i jarzyn, ziemniaki, kluski śląskie


Deser
tort weselny, ciasta i ciasteczka, owoce,
kawa, herbata


Przekąski – zimna płyta
galaretki wieprzowe, galaretki drobiowe, ryba pogrecku,
patera wędlin i serów, pieczywo czosnkowe,
sałatka ananasowa, sałatka jarzynowa, jajka w majonezie,
jajka z kawiorem


Pierwsza kolacja
pierś z kury po parysku, schab z serem i szynką,
karczek z jarzynami,
bukiet surówek i jarzyn,
pieczone ziemniaki, frytki


Druga kolacja
barszcz czerwony z krokietem,
bogracz lub flaczki
Na życzenie udziec lub prosiak


Wyżej prezentujemy jedynie naszą propozycję menu. W zależności od potrzeb, można je dowolnie modyfikować.

Back To Top
Search