Menu
Obiad
I danie: rosół z kury z makaronem
II danie: zrazy zawijane, kotlet schabowy, kotlet devolay
po staropolsku, kotlet mielony, pieczeń rzymska
bukiet surówek i jarzyn, ziemniaki, kluski śląskie
Deser
tort weselny, ciasta i ciasteczka, owoce,
kawa, herbata
Przekąski – zimna płyta
galaretki wieprzowe, galaretki drobiowe, ryba pogrecku,
patera wędlin i serów, pieczywo czosnkowe,
sałatka ananasowa, sałatka jarzynowa, jajka w majonezie,
jajka z kawiorem
Pierwsza kolacja
pierś z kury po parysku, schab z serem i szynką,
karczek z jarzynami,
bukiet surówek i jarzyn,
pieczone ziemniaki, frytki
Druga kolacja
barszcz czerwony z krokietem,
bogracz lub flaczki
Na życzenie udziec lub prosiak
Wyżej prezentujemy jedynie naszą propozycję menu. W zależności od potrzeb, można je dowolnie modyfikować.